Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2008, 12:09   #49
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
No, żartujesz chyba...
Nie żartuję. Kierowcy powinni się patrzeć przed siebie, żeby z wyprzedzeniem widzieć i móc wcześniej zareagować. Ale na niektórych trasach tak się po prostu nie da, nie wszystkie dziury zobaczysz z daleka, a wjechanie w niektóre może mieć naprawdę fatalne skutki.

Cytat:
Proszę (...)
Jeden z wielu przykładów, też miałem ich sporo. Nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy nie. Tzn. biorąc pod uwagę, że ze wszystkich wyszedłem bez nawet stłuczki, to generalnie tak, bo nabieram pewnego doświadczenia. Ale jak widzisz ta kobieta mogła i nawet 40 lat jeździć, a niewiele to dało. Tutaj zgodzę się ze Speed-em - za kierownicą trzeba myśleć. W przeciwnym razie nawet jeżdżąc 30 na godzinę można powodować duże zagrożenie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post