Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2008, 12:44   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Krzys102 Podgląd Wiadomości
Czy Platinum to zła marka, Verbatim u mnie wypalały się z błędami.
Ten problem, o którym piszę pojawił się niedawno. Przynajmniej niedawno go zaobserwowałem.
Nagrywam x4 bo przy szybszych, prędkościach czasem jest niedopełnieni buforu. Zresztą nagrywać wolniej chyba wcale nie znaczy nagrywać źle? Poradźcie jak mogę odzyskać dane z tych "nie działających" płyt?
DVD-RAM to za drogi interes. więc pozostanę przy standardzie DVD+R/-R
Platinium to jest zla marka, to plyty ktore nigdy nie grzeszyly przesadna jakoscia i trwaloscia.
(szczytnym wyjatkiem w Platinium sa plyty 2 layerowe, ktore sprawdzaja sie u mnie znakomicie - inna rzecz, moj stacionarny DVD ich nie widzi ale to pikus)
Verbatimy i Sony to najwyzszej marki plyty (IMHO) nigdy mnie nie zawiodly, a 5 letnie odtwarzaja sie idealnie.

Nagrywaj 8x, blad bufora wystepuje czasem przy braku drivera do MoBo, ASPI, DMA, podlaczeniu nagrywarki z dyskiem na jednym kanale itepe itede.....

Co do odzysku:
- UltarIso, CD/DVDRoller, DVDInspector i tym podobne programy.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post