Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2008, 19:37   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez jesi Podgląd Wiadomości
Gdyby kogoś kusiło obejrzeć "Nie ma takiego numeru" nie róbcie tego, z ciężkim bólem dotrwałem do 40 minuty i wyłączyłem, zastanawia mnie po co w Polsce robią takie gnioty do potęgi, heh, nawet Pudzianowski się na chwilę tam pojawił. Długo pozostanie mi niesmak do polskiego kina po tym filmie.

0/10
Ja się czasami zastanawiam, po co w ogóle się w Polsce jakieś filmy robi.. Ale to już inna sprawa.

Obejrzałem wczoraj Superhero. Poważnie się zastanawiałem, czy warto, bo ostatnie tego typu parodie były poniżej wszelkich granic, jednak tu ostatecznie spróbowałem i nawet się dało (chociaż dobry film to to na pewno nie jest). Obejrzałem całość, w kilku miejscach nawet się zaśmiałem

Dzieło sztuki to to nie jest, ale jeśli ktoś ma ochotę na tego typu rozrywkę, to akurat ten tytuł nawet da się oglądać. Ale tylko z odpowiednim nastawieniem 5/10

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post