Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2008, 18:49   #501
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
za luksusy się płaci i zanieczyszcza środowisko
Środowisko to zanieczyszczają miniaki z ustawionym na słuch gaźnikiem

Najważniejsze jest to, że w upał, po jeździe klimatyzowanym samochodem, człowiek wysiada niezmęczony, i ma siłę myśleć, jak zapobiegać globalnemu ociepleniu

Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Jak latem wsiadałem do wozu z klimą momentalnie miałem katar.

Jakoś klima nie chce współgrać z moją alergią.
Pewnie sprawa spleśniałej klimy, ja mam alergię na....może powiem na co nie mam - na piwo nie mam
Trzeba ten skraplacz na dole dezynfekować, w zakładach liczą za to jak za zbożową samemu można za 20 złotych (pojemnik za 40 starcza na 2 razy)

Inna sprawa, że z klimy leci suche powietrze i to też może wywoływać podrażnienie błon śluzowych...

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 02.07.2008 o godz. 03:53
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post