Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2003, 22:34   #3
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Hehe dokładnie - ale ja mysle ze koledze Kapslowi generator potrzebny jest do koszenia punktów w Klubie Nokia - podczas rejestracji jest wymagany numer IMEI telefonu / który podobnie jak CD-Key jest ciągiem liczb wygenerowanym na podstawie okreslonego algorytmu /

Co do tego konkursu w którym jest do wygrania NOKIA 3410 - ludzie zarejestrowani w klubie maja za zadanie sciagnąc jak nawiecej osób nie zarejestrowanych / Ci podczas rejestracji podają Imie nazwisko Numer komórki NUMER IMEI .../ i na końcu jest do wymyslenia hasło reklamowe - wynalazca hasła które wygra dostaje NOKIE 3410 / hehehehe /

To tak gwoli informacji

Co to ta NOKIa nie wymysliła zeby miała jak najwiej danych osobowych ehhh ...

PS: JAk zauwazył ThanatoS zeczywiscie jesli IMEI telefonu który został skradziony zostanie wpiany do jakiejs tam bazy wtedy telefon staje sie bezuzyteczny - po wpisaniu nowego kodu komórka idzie na Allegro i mamy takie cos " Sprzedam Tel XXX Stan idealny Papiery ładowarke pudełko i instrukcje zjadł pies " albo na lokalny bazarek i koniungtura sie kreci - i to mnie najbardziej w****ia bo jak by ludzie nie kupowali takich phonów to by nie było "wedkarzy"

Prosze nie porównywac tego do kopiowania płyt

No to sie wyżyłem - to nie był uddany dzień ...

Ostatnio zmieniany przez Laser : 13.01.2003 o godz. 22:39
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post