Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2008, 13:08   #655
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
andrzejj, a Ty jeszcze walczysz z tym zestawem? ))
U mnie to było z 3 tyg. i myślałem, że to długo

Nie zastanawiaj się i bierz to co polecałem/polecaliśmy.
A pamiętasz lodówkę?

W sumie to wiesz, u mnie też właśnie trzy tygodnie mijają takiego intensywnego rozglądania się (wcześniej niby też patrzyłem, ale to było na zasadzie, że tu na forum ktoś coś napisał, to odpisałem, gdzieś tam mi się jakiś test rzucił w oczy to przeczytałem itp.).
Jeszcze mam w planach w weekend dłużej nad tym posiedzieć, ewentualnie na początku przyszłego tygodnia i później zamawiać.

Na razie mam tak:

Procesor: Intel Duo E8400
Płyta: Asus P5Q Deluxe
Grafika: Ati Asus 4850 512MB (prawdopodobnie)
Pamięć: cholera wie Mam jeszcze kilka do wyboru, skłaniam się ku OCZ Titanium 2x 2GB
Dysk: Samsung F1 (2x 320GB, albo 1x 640)
Napęd: 1. Pionieer 215D 2. Jeszcze nie wiem, może LG ze względu na Secure Disc (przyda mi się), nie mam pojęcia jaki model
Zasilacz: Be Quiet Dark Power 550W
Karta muzyczna: X-Fi Xtreme Gamer (może Fatal1y)
Obudwa: Nie mam bladego pojęcia!!
LCD: Patrz wyżej (chociaż HP 2207 cały czas kusi..)
Myszka i klawiatura: też jeszcze nie wiem, ale do gier rozważam A4Tech X-750BF
Dodatki: Prawdopodobnie chłodzenie na procesor Pentagram Karakorum i chłodzenie na grafikę Accelero S1.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post