Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2008, 15:36   #14
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Jabba the Hutt

według mnie nie ma sensu bo jeśli zrobisz kopie 1:1 to nie będzie różnicy a tylko kwestia czy dany czytnik Audio CD odczyta wypalona płytkie a jakość będzie taka sama bo nie ingerujesz w strukturę danych

ja osobiście palę na Pastelach AUDIO na PX760A bo kupiłem za w czasu

jak dla mnie to sztuka dla sztuki no ale...

ze przytoczę taka sytuacje

owego czasu był u mnie znajomy audiofil można go tak nazwać wiecznie zachwycający się jakością Oryginalnych CD

do czego zmierzam jak zawsze u mnie w pokoju gra sobie w tel jakaś muzyczka i pyta z czego to gram bo bardzo dobra jakość a ja mu na to ze z MP3 to nie uwierzył.

według mnie większe ma znaczenie w tym wypadku DVD(jako czytnik czy to Audio CD,MP3,DVD-Video) i wzmacniacza amplituner i połączenie miedzy nimi w moim wypadku HDMI i oczywiście kolumny

tak ze nawet oryginalna CD kiepsko będzie grała na starym CD podłączonym zwykłymi kablami (chinch) i odsłuchiwana na kolumnach wątpliwej jakości