Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2008, 19:45   #1653
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez powel13 Podgląd Wiadomości
Jako ze to moj pierwszy post witam serdecznie wszystkich forumowiczów. A teraz do sedna sprawy, chce kupic nagrywarkę DVD, czarną, na SATA, z LightScribe niestety bardzo słabo się na tym znam i dlatego chcę Was prosic o pomoc w wybraniu najlepszej nagrywarki. Sporo czytalem roznych for ale wszystko pisalo w roku 2005, 2006 a do teraz napewno sporo sie zmienilo i nie chcę polegac na starych informacjach.

Z góry dziękuję Wam za pomoc i pozdrawiam.
Ehkmm.. witam

Generalnie jestem przeciwny odsyłaniu do czytania długich tematów na forum, kiedy ktoś zadaje podobne pytanie, ale teraz odpowiedź była dokładnie w poprzednim poście

Powtórze to, co tam było (zgadzam się z tą opinią). Obecnie do nagrywania jedną z najlepszych nagrywarek jest Pionier 215D (BK to czarna) lub 215 (bez "D" - nagrywa też DVD RAM). Szukaj więc Pioneer'a 215BK - czarna, na sata i dobrze nagrywa

A ja podłączę się pod poprzednie pytanie - jaki drugi napęd z dobrą korekcją błędów (i najlepiej cichy!). Myślę o Samsungu, bo świetny w odczycie i podobno cichy. Dobrze w testach wypada SH-S203B. Używa ktoś może i ma jakieś wrażenia?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline