Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2008, 09:57   #163
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Co do Bellwooda - mam już kilka lat wersję 301A i chodzi dość dobrze. Czasem coś mu odbija ale rzadko. Wielką zaletą jest fakt czytania napisów wszelakich - tych z Hataka szczególnie. Nie kupowałem wersji 301U (z USB) bo moja chodziła dobrze. Teraz mamy 2 nowe wersje - 308 i 311 - z USB i HDMI ale to już nie ten konserwatywny, stary Bellwood. Obudowa slim (dwa typy - dluższy i krótszy), napęd slim, cienka, przezroczysta tacka. Nie bardzo mi się podoba. Nie wiem jak z napisami - podobno chodzą jak na starym ale pewnosci nie mam. Kiedy będę miał LCDka, bęe musiał dokupić chyba jednak tego Belka, dopóki nie dorobię się Media Centera. Żeby mieć TV połączony z DVD przez HDMI. Ale wygląd mi się nie podoba.

Co do Samsunga - nie wiem czy z napisami u nich tak dobrze jak w Mantach, Belkach, Wiwach. To są firmowe odtwarzacze DVD. Xvid jakby na doczepkę. Być może jakość skalowania do 1080p mają lepszą niż te wymienione poprzednio ale pewnie i tak nie jest to jakość Denona za 3000 zł.

Poczytaj o Samsungu :
http://www.samsung.com/pl/support/do...Type=D&vType=R

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 14.07.2008 o godz. 16:59
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post