Dyskusja: Burza w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2008, 09:49   #147
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
qrde mol
była ubezpieczona ?
Oni już tak mają, że się nie ubezpieczają, bo wychodzą z założenia, że jak się coś stanie raz na parę lat, to i tak taniej wyjdzie...tylko oby się nie stało kiedyś na amen...
Teraz to dom widmo jest, bez ciepłej wody, telewizji i lodówek, internetu, komputerów itd., wraca się do średniowiecza
Dobrze, że światło mają

Walnęło w napowietrzne przyłącze prądu, widziałem to z okna w kuchni, znaczy nie byłem pewny czy poszło tylko po dębie, czy też w linię...szaro było od deszczu, teraz się przyjrzałem - linia przechodzi obok. Napowietrzne linie to ZŁO!

Całe szczęście, że nie cofnęło się do mnie...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post