Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2008, 21:39   #1474
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
-macro: faktycznie można robić fotki z niewielkiej odległości, bliskiej 0 cm (super makro). Jak ktoś pisał to ostrość jest bardzo skoncentrowana w danym obszarze kadru. Zwykłe makro też jest rewelacyjne i bardziej naturalne.

- autofocus: niczym specjalnym mnie nie zaskoczył. Po prostu działa. Na pewno nie jest to jakiś demon szybkości, ale poprawnie łapie ostrość a jego czasami wolniejsze działanie można tłumaczyć częściowo dużą głębią ostrości którą posiada. Zdjęcia na zoomie pięknie rozmywają tło.

-focus przy filmach: jest zoom optyczny 12X jak w przypadku zdjęć. Przyznaje, że jakość jest powalająca. A możliwość ustawienia manualnie poziomu dźwięku jak i redukcja szumów wogóle mnie rozbiły
No właśnie, czyli jednak powinienem chyba był pozostać przy Canonie. Panasonci nie są dla mnie

Pod konie sierpnia być może będę miał okazję sprowadzić coś ze Stanów, więc może będzie to ten aparat. Chociaż wolałbym poczekać na następcę, który będzie miał jeszcze do tego szeroki kąt - chyba jedyna rzecz, jakiej brakuje w tym modelu. Orientuje się ktoś może, jaka ma być data premiery S6?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post