Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2008, 20:14   #582
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na stronie g***322;***243;wnej mam ca***322;y czas "zaloguj" nawet jak jestem zalogowany. Dopiero jak klikn***281; "zarejestruj si***281;" to wchodz***281; w ustawienia i tam mam panel u***380;ytkownika. Nie jestem zarejestrowany, zalogowany... a jestem Jak ju***380; jestem na forum to mam komunikat "witaj... superrrmario... itd"
Nie jest to k***322;opot, ale...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Nowy engine forum - Problemy/Sugestie-cdrinfo.jpg  

Ostatnio zmieniany przez superrrmario : 17.07.2008 o godz. 20:19
superrrmario jest offline