Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2008, 08:03   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Jeśli chodzi o rozdzielczość zdjęć to oczywiście jest wyraźna różnica, jak to pomiędzy matrycą 3,2 a 2 mpix. Ale z komórki raczej metrowych odbitek nie robisz, a jakość zdjęć jest już jak najbardziej porównywalna (przynajmniej tak wynikało z testów na internecie).
napiszę tak - odbitki robię jak zdjęcie fajne wyjdzie
z SE w810i (2Mpx) - mam kilka i nie odbiegają od aparatu cyfrowego (może nie high-end bo canon a510)
z SE k810i (3,2Mpx) - też ostatnio kilka odbiłem również dobrze wyszły

teraz konkluzja, porównując te dwa aparaty, niby 3,2Mpx to więcej niż 2Mpx, ale aparaty w komórkach jak dla mnie skończyły się na 2Mpx. Nie twierdzę, że k810i robi gorsze zdjęcia, ale 2Mpx jest wystarczające reszta to już "przerost formy"

P.S. pojawił się SE c905 z 8Mpx