Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2008, 22:17   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
@popsiu

ale canon mi się "kończy" po upadku w Holandii
dobrze że miałem tuleję z filtrami to przynajmniej obiektyw nie ucierpiał tylko UV się trochę zbił i zaczyna coę szwankować

nie pcham się w piksele bo to 3,2 jest "wystarczające" ale czas na coś nowszego w "normalnej cenie"

pozzdro
To może mojego Tz 5

Serio to jeszcze nie wiem, czy będę sprzedawał, ale nie wykluczam tego, bo na razie nie mogę wyczuć tego aparatu. Poniżej kilka przykładowych zdjęć zrobionych kilka dni temu. Od razu mówię, że to przykłady tych nieudanych, które pokazują największe problemy, jakie z robieniem tego typu zdjęć na razie mam: problemy z balansem bieli, jasnością, czasami z łapaniem ostrości, generalnie mało nasycone kolory (choć to już kwestia ustawień). Dodatkowo nawet te kilka dość przyjemnych zdjęć z końca jest lekko nieostrych. Oczywiście żaden problem wyostrzyć to w programie graficznym, ale wolę jak już bezpośrednio z aparatu zdjęcia wychodzą takie, żeby od razu mi się podobały. Canonem osiągam tutaj zdecydowanie lepsze rezultaty.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post