Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2008, 00:17   #8
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tak czytam i miałem taki sam dylemat ze stara MB ograniczała moje 2x (320)HD322HJ

postanowiłem przesiąść się po kilku latach z AMD

kontroler ICH9R ma wbudowanego Raida 0.1.....

jego możliwości są imponujące można na dwóch HDD postawić dwie niezależne macierze

od momentu jak stałem przed dylematem kupna nowego HHD i pod inspiracja możliwości tych Samsongów czym prędzej oddałem 500 Seagate z 32cache i wziąłem 2 wspominane samsungi i komfort jaki dają jest nie opisany

jak mam coś robić na innym kompie to mnie trafia wszystko muli i wiecznie się kopiuje

na dzień dzisiejszy jest to za małe pieniądze najszybszy dysk HD322HJ

nie mówię o nowych raptorach które są 4x droższe

dla przypomnienia
-clip_9.jpg