Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2008, 00:14   #2
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
witam

Wygląda to na prawdę świetnie !. Składanie takiego małego komputerka jest prawdziwą frajdą , wiem bo z pół toku temu miałem przyjemność i choć łatwo nie było, to nowe doświadczenia są tego warte.

Przykładowo kupiłem w sklepie samą obudowę, bo zasilaczy do nich nie mieli , po nieudanych próbach zmieszczenia zwykłego (nie ma szans tego zrobić) nabyłem mATX na Allegro. Niestety koszt takiej obudowy i zasilacza jest za wysoki, dużo za wysoki.

Uważam, że takie małe ciche komputerki czerpiące mało prądu mają dużą przyszłość. Rozglądam się teraz już za czymś jeszcze mniejszym . Załączam screeny mojego zestawu dla porównaniu do tego mikrusa Gigabyte-a , w środku zwykła płyta mATX i jakoś więcej kabli ...

*

pozdrawiam