Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2008, 22:26   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez JackW Podgląd Wiadomości
Mam pytanie do dyskutantów w temacie monitorów. Co byście mi radzili aktualnie kupić. Potrzebuję monitor do obróbki i przeglądania przede wszystkim fotografii, 19 ***8211; 20 calowy, cena do 1100 zł. Od razu mówię nie żadne EIZO, bo nie mam teraz kasy, zresztą obraz na 19 EIZO raczej nie powala. Chciałem kupić SM971P ale nie ma już w sklepach, zresztą też nie wiem czy to jest to bo nie widziałem przy pracy. Może coś mi poradzicie.
To 19 cali odpada na wstępie ze względu na rozdzielczość - po prostu wygodniej działać na większych fragmentach zdjęć...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post