Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2008, 18:24   #682
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
2. PDC to raczej nie dobry wybór nawet przy mocnym OC są daleko z tyłu lepiej dołóż do C2D (E7200, lub poczekać na serie E5xxx)
3. pamięci to min. 800 a jeśli myślisz o OC to 1066 bo wtedy nie będą cie ograniczały
4.HDD polecę Samsunga seria F1
5.to prawda z karta graficzna mam GF9600 GT 512mb Golden Sample gdzie kumpel dołożył 100zł do wersji 1024mb i różnicy nie widać a procka ma lepszego
7.obudowę mam tej samej serii ale BIG nowy dział OC
8. zasilacz to kwestia względna czy ma wystarczyć do obecnej konfiguracji(to powinien wystarczyć)czy tez będziesz modernizował po pewnym czasie jeśli tak to warto zaopatrzyć się w (co najmniej 600W) ja osobiście mam TAGANA i każdemu polecam stabilny jak skała i przy tym chłodny