Dyskusja: Siatkówka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2008, 22:20   #800
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jeżeli wyjdziemy z grupy, później będzie łatwiej, więc mamy szansę na medal. Nasza grupa jest silna, ale nie będzie tak źle bo awansują 4 pierwsze drużyny.

Mam nadzieję, że Lozano poprowadzi jeszcze reprezentacje w barażach do Mistrzostw Europy, bo nie warto zmieniać trenera w trakcie przygotowań to jakiegoś turnieju. A poza tym to jak naważył sobie piwa to niech je teraz wypije. Szerze mówiąc to wcale się nie zmartwiłem, a wręcz ucieszyłem jak o tym się dowiedziałem. Moim zdaniem popełnił on kilka błędów, których nawet nie próbuję rozwiązać, mam na myśli między innymi sprawę z atakującymi, jaki jest sens przestawiać zawodnika dobrze grającego na jednej pozycji na inną, w której nie czuje się dobrze, skoro w kraju jest jeszcze co najmniej dwóch dobrych atakujących (Prygiel i Szymański - w sezonie olimpijskim trzeba schować urazy głęboko i pogodzić się). Broń Boże nie uważam się za lepszego trenera od Lozano, ale sądzę że w niektórych sprawach przesadza.
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post