Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2008, 00:11   #15208
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
, rozowy telefon, polski rum no i co ja mam powiedziec
ja odpowiem. telefon bordowy, bo tak ładnie, rum polski, bo na 0,7 Bacardi mnie nie stać, w setkach nie ma. za to tygodniowo idzie 800 km, trzeba wlać.
więc co by nie pić wynalazków, lepiej piwo i czystą, a najlepiej kupić wiśnie, spirytus, cukier - podstawowe składniki i już na święta mieć pyszną nalewkę

ktoś mnie zrozumiał? - potęga stilnoxu

o 6 najpóźniej muszę ruszyć do akcji.
ed hunter jest offline