Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2008, 16:08   #1
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question Wybór tunera satelitarnego (wygórowane wymagania).

Od dłuższego czasu przeglądam internet w poszukiwaniu czegoś, co zastąpi mojego wysłużonego Ferdka 7018, ale potrzebuję porady kogoś bardziej obeznanego.

Wprawdzie Ferdek działa dobrze, jednak nie zapewnia mi wszystkiego, czego potrzebuję.

Moje wymagania:

-DiSEqC 1.1 lub 1.3 (możliwość obsłużenia więcej niż 4 konwerterów na raz, najlepiej więcej niż 8, nawet przez GOTO)

-odbiór sygnału HD

-odbiór sygnału cyfry+ (bodajże slot CONAX)

-cena do 900 PLN.

Przeszukując internet można wywnioskować, że miażdżąca większość tunerów tylko teoretycznie obsługuje DiSEqC 1.1 (tak jak mój ferdek, który de facto ma tylko 1.0).

Co znalazłem - Globo HD S1.

Podobno ten ma rzeczywistą możliwość obsługi więcej niż 8 źródeł wejściowych.

Jestem otwarty na wszelkie inne rozsądne propozycje.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online