Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.08.2008, 09:23   #743
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Damianos L Podgląd Wiadomości
dokladnie, sklep z wirtualnym towarem, czesto w 2 cenach i o roznej dostepnosci

moje zamowienie juz tam jest anulowane,naszczescie obylo sie bez nieprzyjemnosci itp, nawet odpisali dosc szybko na maila. Podejrzewam ze poszlo mi tak latwo bo moje zamowienie nie przeszlo weryfikacji(po 1 dniu od zamowienia nic sie nie ruszylo)

gosc jeszcze napisal, ze na poczatku przyszlego tygodnia spodziewaja sie dostawy (jasne jasne)- to ciekawe czemu byla srednia ilosc zasilaczy dostepna hehe.

regulamin maja chory, 14 dni moga rozpatrywac zamowienie + 30 dni na wysylke

teraz czekam na zwrot pieniedzy- wdg. ich regulaminu maja na to 2 tygodnie...

zamowilem inny zasilacz- amacrox warriora w zenfiscie. Tez sie ciut rozczarowalem bo przez niecaly dzien byl status ze oczekiwanie na wplate, a przelew przez neta szybciutko idzie, tak to bym mogl dzis dostac kurierem (60km odleglosci) a tak to dostane dopiero w poniedzialek lub wtorek

napisalem rano im maila to nic nie odpisali, ale po jakims czasie sie ruszylo i juz paczka poszla do pakowania i czeka na wyslanie...

ehhh
a moglem to wszystko kupic na allegro....

chociaz koles z allegro tez sie od poniedzialku zbiera zeby mi wyslac pentagrama karakorum..

jakiegos pecha mam ostatnio

dobra, koniec moich zali i przydlugiego posta
Pocieszę cię, ja też musiałem zrezygnować z kilku zamówień i od tygodnia użeram się ze sklepami, które oczywiście są bardzo niechętne do przyjęcia z powrotem towaru (oczywiście nieużywanego). W końcu po przypomnieniu ustawy i ich własnego regulaminu się udaje, ale jest to bardzo nieprzyjemne i pozostawia niesmak.

Jak na razie najlepsze wrażenie zrobiły na mnie sklepy morele.net (ale tu też bym chyba większej ilości nie zamówił, bo nie przyjmują zwrotów) i o dziwo arest, który jest chyba jednym z naprawdę niewielu sklepów, który bardzo dużo towaru ma na stanie.

A tak to chyba jednak Allegro. Najszybsza wysyłka, najlepszy opis towarów, najlepszy kontakt ze sprzedającymi. Szkoda, że ceny już nie tak niskie, jak były kiedyś, ale dalej akceptowalne.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post