Ok dzięki za wszystko.
Ja muszę od kogoś pożyczyć nagrywarkę DVD na USB żeby nagrać tą płytę ,bo moja coś nie działa...
Mam nagrywarkę LG GSA-2166D(USB), wszystko dobrze się nagrywało ale do pewnego czasu,teraz odtwarza i to nie zawsze płyty CD-R bo CD-RW lub DVD+/-R/RW w ogóle jakby nie widziało, myślałem że to sprawa firmware więc też zmieniłem z 1.0 na 1.1 i też nic ...
PS co myślisz o tym HD ADVANCE lub USB EXTREME ?? Bo to jest specjalny program(USB EXTREME) który zmienia coś w konsolce żeby usb 1.1 działało na wyższych obrotach
Cytat:
|
Napisany przez hdadvance.com
What is HD Xtreme?
Overview
HD Xtreme included two advanced PS2 utility software - HDAdvance 3.0 and USB Extreme for converting PS2 games to harddisk and running the games directly from the harddisk. Actually, PS2 can read data from a harddisk much faster than it can read from a CD or DVD. By using HD Xtreme, you can run your PS2 games from the harddisk/USB harddisk directly and reduce the game loading times sharply. Since all your games are stored in one harddisk, you do not need to change discs each time when you want to play different games.
|
Czyli na nasze-"Używając HD Xtreme,ty możesz odtwarzać twoje gry PS2 z dysku/dysku USB poprawnie i zredukować czas ładowania się gier.
Więc nie wiem czy warto w to zainwestować ...