Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Siaktarze to dla mnie największe rozczarowanie tych igrzysk. I nie chodzi mi tu nawet o grę i postawę zawodników, bo było nieźle. Nie mam też do nich pretensji. Na tym po prostu najbardziej mi zależało i im najbardziej dopingowałem...
Szkoda.....
|
Czy dla mnie siatkarze są największym rozczarowaniem ?? ... Igrzyska się jeszcze nie skończyły, więc trudno powiedzieć - są na pewno jednym z wielu, jeśli mam być szczery to wśród drużyn najbardziej liczyłem na piłkarzy ręcznych i właśnie oni mnie najbardziej zawiedli ... zwłaszcza, że nie tak dawno z Islandią wygrywali bez problemów ... w ich przypadku to nawet na złoto miałem nadzieję
Cytat:
Napisany przez icemac
a ja dopingowałem "tą która zabija braci" coby 4 miejsce "zdobyła" i ... ta się stało
a teraz płacz, że ze sportu odejdzie itp. ... a dwa dni przed "spływem" w wywiadzie bardzo cwana i "wyszczekana" była
|
Naprawdę nie rozumiem z czego można się tu cieszyć ... z porażki tak utytułowanej zawodniczki ?? Z faktu, że spotkało ją takie wielkie nieszczęście osobiste i wielu najchętniej by ją w więzieniu widziało ... bardzo mało osób za takie wypadki idzie do więzienia więc czemu Otylia miał by pójśc ?
Lepiej zastanowić się nad tym, czy właśnie postawa ludzi tak ją szkalujących i gnębiących nie miała częściowego wpływu na jej wyniki ... ona największą karę już poniosła ... nic jej bratu życia nie wróci ...
A ja liczę, że Otylia nie zakończy kariery, że wróci do pływania na najwyższym poziomie i nie raz jeszcze ze łzami radości zaśpiewamy hymn, kiedy będzie odbierać złoty medal ...
ro29