Cytat:
Napisany przez Stanley
Wypowiedz moze troche i mocna... Ale ja, on, Ty, kazdy inny z tego forum i wogole kazdy inny normalny czlowiek siedzialby juz dawno w wiezieniu. Wiec nie dziwie sie nikomu, ze go to irytuje...
|
Nie znam się na KK i zbytnio się nie interesuje takimi sprawami - ale z tego co słyszałem i czytałem już kilka razy - za spowodowanie nieumyślnie wypadku ze skutkiem śmiertelnym - jeśli się było trzeźwym - to zazwyczaj dostaje się wyrok w zawieszeniu - zwłaszcza jak to było pierwszy raz w życiu - więc jeśli to prawda, to dlaczego Otylia miała by dostać inny wyrok niż większość ?
A jeśli się mylę to proszę o jakieś
konkretne dane jakie wyroki w takich sprawach zazwyczaj ludzie dostają ?
A czy przpadkiem Otylia w pierwszej instanci nie dostała wyroku bez zawieszenia przypadkiem - bo coś mi się kojarzy ?
A Igrzyska zbliżają się ku końcowi ... a medali wczoraj i dzisiaj niestety brak ...
dla mnie pozytywną postacią dnia dzisiejszego był płotkarz Artur Noga - jeszcze rok temu biegał wśród juniorów - z sukcesami - a tu pierwsza w życiu wielka impreza seniorska i 5 miejsce (na marginesie - jedyny "biały" w finale

) - jak słusznie wielu uważa - to jeden z nielicznych - niestety - talentów jakie się na Igrzyskach objawiły - i ma wielkie szansę na karierę - zwłaszcza w Europie, choć mam nadzieję, że nie tylko ...
Jutro zaczynają się finały w kajakarstwie - mam wielką nadzieję na medale ... zwłaszcza, że sporo zawodników jest z Poznania
Trzymamy kciuki - nie tylko za kajakarzy !
ro29