Dyskusja: Gwarancja LG
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2008, 00:07   #10
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Wiec twierdzicie, ze okres gwarancyjny rozpoczyna sie od nowa, z chwila wymiany sprzetu.
Radosc moja nie zna granic.
W ten sposob producent jakiegokolwiek sprzetu, daje nam nieograniczona mozliwosc wymiany gwarancyjnej wymiany do konca naszego zycia, a nawet naszych wnukow.
Ludzie ocknijcie sie! Nikt nic nie daje za darmo!
I odrozniajcie gwarancje, od rekojmii, i Prawo Handlowe od bzdetow.
I dalej twierdze z cala stanowczoscia, ze istnieje naprawa, przez wymiane i tylko calkowityniedorozwoj umyslowy wystawi wam nowy druk gwarancyjny w 15 sekund pozniej straci prace!

I zeby bylo jasne ; - u mnie nie macie najmniejszych szans na otrzymanie nowej lub przedluzenie starej gwarancji po wymianie sprzetu na nowy.
Czy to gwarancyjnie, czy z rekojmii!!!Zadnych i mozecie pojsc ze skarga do Federacji Konsumentow!
Bo nie macie zadnych szans!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 22.08.2008 o godz. 00:10
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post