Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2008, 21:47   #4
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kunte Podgląd Wiadomości
Witam

Próbuję się dowiedzieć jakiej firmy mam alarm w samochodzie, ale jak do tej bez skutku, a próbowałem już na kilku forach, samochodowych. Postanowiłem, że i TU spróbuję, a nóż się uda.
No więc tak wygląda pilot do niego

Nie jest to żaden oryginalny alarm samochodowy, tylko jakiejś innej, nieznanej mi firmy. Dodam, że jak go uzbrajam, to syrena wydaje pojedyńczy dźwięk i żadne światła się nie zapalają, a jak go rozbrajam, to wtedy syrena milczy, a kierunkowskazy mrugną raz. Może ktoś wie CO TO JEST? Auto kupiłem od ciotki, a ona nie miała, żadnych papierów do tego alarmu, bo właściciel przed nią, je zgubił
to może być STER a równie dobrze American Legend , nie masz dostępu do centralki?[tak jak @epol pisze]
jak dalej nie bedziesz wiedział i jesteś z katowic to w chorzowie polecam :

Cytat:
Ster Zakład Elektroniki
Adres:
woj. śląskie
41-500 Chorzów, Krzywa 14

Tel.: 032 241 57 12
Fax: 032 241 57 12
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post