Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Jeżeli kolega Koli umie stworzyć program prawie całkowicie lub całkowicie uniemożliwiający kopiowanie nośników, powinien go sprzedawać za bardzo wysoką sumę, tak aby *****e i cwaniaki giełdowe, ściągający za darmo z sieci nie mieli szans z tego oprogramowania korzystać utrudniając innym życie. Jeżeli ktoś jest rzeczywiście autorem ważnego oprogramowania, nie zawaha się zainwestować w dobre zabezpieczenie, nawet jeśli jest ono drogie.
|
A widziałeś może w safelocku funkcje która by była w 100% nie do skopiwoania

Wersja w 100% nie do skopiwoania jest tylko dla firm
Cytat:
O ile zabezpieczanie filmów AVI jest dla mnie pozbawione sensu (przecież one z założenia są piratami) to już zabezpieczanie plików MP3 woła o pomstę do nieba. Jeżeli taki program powstanie, osobiście rozkwaszę nos każdemu, kto mnie tak spreparowanym plikiem poczęstuje. Myślę, że wielu ludzi zareaguje podobnie.
|
Głowę mam głownie dla technologii zabezpieczeń jakoś tak mi się to mysli. Co do MP3 zabezpieczenia to będzie musiał powstać specjalny nowy steronik który będize anazliować CD i jeśli będzie OK to rozszyfruje strumień danych i poda np. do winampa lub innego softu.
Cytat:
Bez urazy kolego Koli - ale jak masz dobrą głowę do programowania, to wielu osobom bardziej się by przydał dobry odtwarzacz CD z obsługą CD-TEXT, lub odpowiedni plugin do Winampa...
|
Też dobry pomysł