Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2003, 15:52   #14
Dawid Partyka - Koli
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.01.2002
Dawid Partyka - Koli zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Jeżeli kolega Koli umie stworzyć program prawie całkowicie lub całkowicie uniemożliwiający kopiowanie nośników, powinien go sprzedawać za bardzo wysoką sumę, tak aby *****e i cwaniaki giełdowe, ściągający za darmo z sieci nie mieli szans z tego oprogramowania korzystać utrudniając innym życie. Jeżeli ktoś jest rzeczywiście autorem ważnego oprogramowania, nie zawaha się zainwestować w dobre zabezpieczenie, nawet jeśli jest ono drogie.
A widziałeś może w safelocku funkcje która by była w 100% nie do skopiwoania Wersja w 100% nie do skopiwoania jest tylko dla firm

Cytat:

O ile zabezpieczanie filmów AVI jest dla mnie pozbawione sensu (przecież one z założenia są piratami) to już zabezpieczanie plików MP3 woła o pomstę do nieba. Jeżeli taki program powstanie, osobiście rozkwaszę nos każdemu, kto mnie tak spreparowanym plikiem poczęstuje. Myślę, że wielu ludzi zareaguje podobnie.
Głowę mam głownie dla technologii zabezpieczeń jakoś tak mi się to mysli. Co do MP3 zabezpieczenia to będzie musiał powstać specjalny nowy steronik który będize anazliować CD i jeśli będzie OK to rozszyfruje strumień danych i poda np. do winampa lub innego softu.
Cytat:
Bez urazy kolego Koli - ale jak masz dobrą głowę do programowania, to wielu osobom bardziej się by przydał dobry odtwarzacz CD z obsługą CD-TEXT, lub odpowiedni plugin do Winampa...
Też dobry pomysł
http://SafeLock.CDRinfo.pl

Ostatnio zmieniany przez Dawid Partyka - Koli : 17.01.2003 o godz. 15:59
Dawid Partyka - Koli jest offline