Dyskusja: Crysis
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2008, 23:01   #105
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez tot Podgląd Wiadomości
nie mozesz dostac sie do opcji advanced czy masz nieaktywne ('niewybieralne' szare) very high? ja z ciekawosci 'cudow' very high i dx10 sprawdzalem crysisa na vista ultimate x64 i bylo ok, co prawda z gf 8800gt. jesli zabawa z jakimis sterownikami albo ktorastam z kolei deinstalacja i instalacja crysisa nie pomoze mozesz wziac pod uwage instalacje konfigow odblokowujacych co sie da z dx10 dla windy xp. rozumiem, ze zalezy Ci na 'oficjalnym' very high, bo przeciez po to vista, ale ja na sprzecie z xp uzywam Mster Config v3.01 FINAL i jest baardzo ciekawie > http://www.crymod.com/thread.php?threadid=28937 .
No dokładnie, funkcja jest szara ('niewybieralna'). Jako, że uruchomiłem na high wszystko i gra chodzi bez zająknięcia, to chciałem sprawdzić to całe very high.

Ale uświadomiłem sobie jedną rzecz - gram w demo. Może więc w nim po prostu tej funkcji nie ma?

Poza tym zauważyłem, że gra nie uruchamia się ze skrótu na direct 10 tylko 9. Nie wiem czemu, ale może znowu dlatego, że to tylko demo.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post