Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2008, 19:04   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
kieszen SATA I/II
i druga SATA

Co do wykonania: sa troche delikatne, ale bez przesady. Ja osobiscie nie mialem zadnych klopotow ani z monatzem ani z wyjmowaniem. Zadnych!
A wykonana jest i tak o niebo lepiej od TRACERa. Elegancka i trwala. Nie da sie (i dobrze) wylaczyc wentylatora, mozna go tylko odpiac. Co do zasilania; sa dwie wersje z molexem i zlaczka SATA (te mam)

Ale wcale cie nie namawiam bo jakby co to bedzie na mnie.

Aha, co do amortyzacji dysku - ja mam w kieszeni dysk zamocowany na srobkach w gumowych kolnierzach - ma to podobno niwelowac drgania, umozliwiajac jednoczesnie odprowadzanie ciepla na obudowe (jakos tak bylo napisane w instrukcji ale po obcemu, wiec sie domylilem)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 08.09.2008 o godz. 19:09
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post