Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2008, 15:15   #7411
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
W nowej rzeczywistości ona już nie obowiązuje producentów i dlatego robią, jak robią. Nie podają nawet składu tego masła, tylko tyle że ma np 82% tłuszczu.
Nie jest tak źle Kupuję masło na którym jest skład (100% śmiatanka), tylko niestety płacę 12-15zł za osełkę...

Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Tak, z wędlinami jest najśmieszniej, kiedyś w sklepie mi się nudziło i zacząłem czytać składy na opakowaniach kiełbas, polecam lekturę, no chyba, że ktoś nie chce sobie jedzenia obrzydzić to niech lepiej nie czyta.
Czytam, czytam... Wszystko po tym, jak się raz strułem kiebasą w promocji (f-rmy Kania). Zawsze podchodziłem dość nieufnie do promocji, czy aby ktoś mi nie chce wepchnąć np. przeterminowanego towaru itp. A później się okazało, że producenci do mięsa właściwego dodają oprócz chemii sporo gówna zwiększającego masę typu jakieś reszki drobiowe itp. W niektórych produktach ilość "dodatków" przekracza 50% wagi towaru... Tylko dlaczego to się nazywa jeszcze kiełbasą?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online