Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2008, 17:52   #1
Gwynbleidd
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.09.2008
Gwynbleidd w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kopia bezpieczeństwa gry The Witcher

Witam!
Czytałem tematy na temat gry wiedźmin na waszym forum, ale nigdzie nie dopatrzyłem się jasnej, sensownej i zrozumiałej odpowiedzi dla laika.
A oto mój problem:

Posiadam oryginalną grę Wiedźmin w wersji polskiej, domyślnie spatchowaniej do 1.1a i chciałbym zrobić jej kopię bezpieczeństwa na płycie DVD Double Layer. Od razu mówię, że nie wiem, czym gierka jest zabezpieczona. Proszę o instrukcję krok po kroku, oraz jakie programy będą potrzebne do zrobienia tej kopii.

Dodam, że już zrobiłem obraz programem PowerISO w formacie ISO, nagrałem go na płytkę, wkładam ją do napędu, uruchamiam grę i mi woła o oryginał.

Dodam też, że zrobiłem obraz Alcoholem 120% w formacie MDS, powstały mi dwa pliki mdf i mds, nagrałem ten większy i tez mi woła o oryginał. Dwóch plików razem nagrać nie umiem.
Zmarnowałem już dwie płytki każda za 7 złotych, i nie zamierzam marnować następnej, więc proszę o pomoc.

Aha, proszę nie proponować żadnych cracków, ani innych tego typu progzów i żadnych mini image. To nie wchodzi w grę.

Gra ma być na DVD, i działać na płytce. Montowanie obrazu w alcoholach i deamonach nie wchodzi w grę!

Z góry dzięki za pomoc
Gwynbleidd jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online