Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)
Piszesz, że nie lubisz "takich cwaniaczków', którzy zaczną ściągać i rozłączają się z hub'a, a wiesz, że w momencie, gdy używasz DC++ to już jesteś nie fair w stosunku do innych ? Aby być fair i nie być "takim cwaniaczkiem" musiałbyś używać DC a nie DC++. Więc dlaczego nie korzystasz z DC ?? ?? ?? 
PS"" Bartez nawet nie wiesz, ile osób tak robi, że się rozłącza po rozpoczęciu download'u od kogoś - a nadal hub'y są na full zapchane, ponieważ w momencie, gdy jedna osoba się rożłączy, na jej miejsce chce się wcisnąć inne 100 osób. I dlatego nigdy nie będzie tak, że hub zostanie 'pusty'.
|
Nie uwazam ze to jest nie fair. Kazdy moze uzywac DC++, a ze niektorzy o nim nie wiedza... no coz - nie moja wina.
Siedze na takich hubach, gdzie max ilosc polaczen wynosi 3-5. I nigdu nie robie tak, ze znajde to co mnie interesuje a pozniej sie rozlaczam.
Btw. wiem ze sporo osob tak robi, dlatego baaardzo przydatna opcja jest w nowym DC++. Wystarczy wlaczyc automatyczne rozlaczanie uzytkownika, ktory opusci hub i jednego cwaniaczka mniej