Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2008, 14:18   #10
szarak
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.03.2007
szarak w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Przemex Podgląd Wiadomości
A więc tak posiadam Playstation 2 slim i chciałbym pograć sobie online(już niedługo FIFA 09) ale kompletnie niewiem co trzeba zrobić.Posiadam internet modem 1mb/s(wcześniej miałem kablem).Co trzeba dokładnie kupić i gdzie podpiąć żeby to wszystko działało.Z góry THX za odpowiedź
Potrzebujesz tak grę z opcją online , wszystkie oprócz tylko od Sony bo tam kod pin wymagany , kabel sieciowy rj 45 i to wszystko , konsołe możesz podpiąć do modemu jeśli ma wejście ethernet takie jak w PS2 , a jeśli nie ma to możesz podpiąć PS2 do karty sieciowej w PC lub kupić router i do niego podpiąć , najłatwiej jest do routera lub modemu bo dajesz przy tworzeniu w konfiguratorze sieciowym który stwarzasz poprzez grę wszystko na auto , przy połączeniu z kartą w pc trzeba ustawienie w pc zrobić tu masz opis dokładnie jak http://www.konsola.pl/forum/index.php?showtopic=4833 .
Tu ci podaje liste w co warto pograć i ile oso jeszcze w to gra , testowane przeze mnie.
Oto Lista na dzień dzisiejszy:
PES 6 gra około 200 osób jeszcze.
PES 2008 około 250-300.
Fifa 08 około 300.
Fifa 07 około 70.
NbA 2K8 około 10.
Killzone okolo 5-10.
Battlefield 2 Modern Combat około 250 gra godna polecenia .
Test Drive Unlimited około 50-60.
Tony Hawks Americasn Wasteland około 30.
Midnight Club 3 około 20-25
Toca Race Driver 3 około 20-30.
Call Off Duty 3 około 50.
Socom 3 koło 100- 150.

Gry sprawdzałem ostatnio i wyniki pochodzą z godzin sczytu czyli gdzieś od 18 do 24.
szarak jest offline   Odpowiedz cytując ten post