Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2008, 20:09   #7457
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ja kiedyś pisałem o tym jak x lat temu potraktowałem bardzo ostro takiego gościa w autobusie, najpierw były krzyki: zrób pan coś, a jak wywaliłem gościa, bo kierowca stanął i otworzył drzwi, to ludziska zaczęli krzyczeć: zostaw go pan, chcesz go zabić! znaczy co? miałem najpierw oberwać, jak w amerykańskich filmach?
skasowałem agresywnego zawodnika, pozbyłem się go z autobusu, podrapał mi niegroźnie twarz, co wywołało moją bardzo ostrą reakcję. Ludzie są naprawdę dziwni...

Jak trafię na takiego skurczysyna następnym razem, to nie będę próbował go usunąć z autobusu, przy*******ę mu tak, żeby nie wstał i poprawię ze trzy razy dla pewności.
I za to Cię kochamy
Mam zakaz na zielone dla Ciebie