Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2008, 19:08   #340
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus Podgląd Wiadomości
U mnie 23 i mi zimno przynajmniej tak pokazuje termometr...
A jak to jest z tymi zasadami dotyczącymi rozpoczęcia ogrzewania istnieje jeszcze coś takiego czy zależy to od administratora budynku?
PS Ojciec mówi, że u nas jest ten plus, że jak tym w biurach na drugim końcu budynku zrobi się zimno w du.. to zaraz znajdą kogoś kto rozpali w piecu od centralnego ogrzewania
Proponuję ten termometr młotkiem naprawić. Za włączenie ogrzewania odpowiadają spółdzielnie mieszkaniowe, więc pewnie włączą, jak się komuś z władnych zimno zrobi. Najgorsze jest zawsze to, że tak się zbierają z tym włączeniem, że jak już, to przychodzi Babie Lato i przez tydzień, lub ponad grzanie jest niepotrzebne. Co z tego, że teraz praktycznie wszędzie jest sterowanie pogodowe - w nocy jest zimno, to grzeje jak cholera, w dzień słońce i ciepło - wyłącza się, ale w mieszkaniach robi się ukrop.

Ja napaliłem w kominku, w większości zdobycznym dębem (nie kradzionym - gałęzie pourywane po wichurach zwoziłem) więc na górze będzie ciepło, znowu ruscy nie zarobią
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post