Cytat:
Tomek777 napisa***322;(a)
Kolego, przeczytaj całego posta (czyli czym co się objawia) i nie zawracaj już.
|
Przeczytałem dokładnie jeszcze raz "całego posta" i nie bardzo wiem o co Tobie chodzi

Problemów z czytaniem raczej nie mam. Gość pyta czy alkohol gryzie sie z nero - chyba nie masz w tej kwestii wątpliwości

Na podstawie własnych doświadczeń odpowiadam, że się nie gryzie... Mam zainstalowane oba programy i nigdy nie miałem żadnych problemów. Dokładnie sprawdziłem odpalając oba i to w różnej kolejności, zanim odpowiedziałem na forum. Nero faktycznie czasami ma kłopoty ze skanowaniem magistrali, ale tylko jeśli inna aplikacja (np. zwykły autorun wingrozy korzysta z napędu w momencie startu nero), ALE ALCOHOL W ŻADEN SPOSÓB Z NERO NIE KOLIDUJE. Jest oczywiście jeden wyjątek. Jeżeli podczas WYPALANIA PŁYTY ALCOHOLEM uruchomię Nero, to zgłasza on komunikat, że magistrala jest używana przez inną aplikację. Wszystko. Oczywiście są to tylko moje skromne doświadczenia dotyczące mojego skromnego sprzętu i systemu. Nie uważam się za wszechwiedzącą wyrocznię i często sam szukam odpowiedzi na tym forum. W rewanżu staram się dzielić z innymi użytkownikami swoją skromną wiedzą i sprawdzonymi doświadczeniami. Żałuję, że dla Ciebie jest to tylko zawracanie... no właśnie czego