Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2008, 10:14   #10
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wszystko się zgadza i tak

nie miałem NEC i nie bardzo wiem jak tam z uaktualnieniami BIOS=FW

ID ew. MID to prawdziwy producent płyty ale i to nie zawsze prawda jest sprawdzić np w IgBurn

Wina nagrywarki, oprogramowania czy systemu ?-clip_4.pngtu akurat Verbatim

MediaCodeSpeedEdit
powie ci czy dany FW twojego NEC obsługuje strategie zapisu danego nośnika
Wina nagrywarki, oprogramowania czy systemu ?-clip_5.jpg

edit

zawsze jest napisane WARNING czyli robisz na własną odpowiedzialność
gdybyś trochę poczytał to wiedział byś ze można wgrać od razu najnowszy FW niż wszystkie po kolei domyślam się ze w NEC jest podobnie ale nie maiłem to w 100% nie jestem pewien

pomyśl ze ten cake 50szt. super vakosow to prawie 3/4 nowego Pioneera

Ostatnio zmieniany przez seku : 25.09.2008 o godz. 10:20
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post