Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Na pewno nie będzie przycinał podczas oglądania. To, że Pioneer nie jest chwalony za jakość odczytu, nie znaczy że jest ona kiepska. Po prostu jest przeciętna, ale jedyne problemy, jakie mogłyby się z tym wiązać, to odczyt bardzo starych lub bardzo zarysowanych płyt. Tutaj rzeczywiście lepiej poradzić mógłby sobie Samsung, ale w 99,99999% przypadkach taki problem nie wystąpi, to tym bym się nie przejmował.
Co do innych rzeczy ja zwróciłbym uwagę (zwłaszcza przy oglądaniu filmów) na głośność pracy napędu. Tu niestety jest raczej kiepsko bo większość jest głośnych. Czytałem jakiś czas temu, że ma się pojawić nowy model Pioneer'a, 225 czy coś takiego, który ma mieć inny system zapisu (więc jest to jescze niewiadomą), ale ma być bardzo cichy. Myślę, że z tego już względu warto się nim zainteresować.
|
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi i rzeczywiscie skoro pionek jest glosny to by bardzo przeszkadzalo w ogladaniu (szczegolnie wieczorami jak wtulam sie w moja kobitke

)
BTW otworzylem jej kompa i ma plyte gigabyte ga-k8ns a tam 2 porty ata 133 i 2 porty s-ata 150 tak wiec teraz juz chyba bez roznicy czy nagrywarka bedzie ATA czy S-ATA.
Proszę o dalsze propozycje.Chcialbym kupic w nast tyg nagrywarke wiec czekac na nowe produkty nie bede.
Securedisc i lightscribe nadal mile widziane

Pozdrawiam KillaBee