Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2008, 15:11   #153
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Joe_Doe Podgląd Wiadomości
Przypomne temat.
Chce zalozyc sobie strone. Niekomercyjna prywatne i hobbystyczna Zero udziwnien/blogow/forum (przynajmnej na razie) - tekst, zdjecia i kilka plikow do pobrania po prostu sama radosc. Strona stworzona na podstawie szablonu w php.
Jestem w tego typu sprawach zupelnym laikiem dlatego prosze o pomoc: jaka firme polecacie? Nie chce korzystac z darmowych poniewaz zalezy mi na adresie typu: "nazwastrony .com " oraz na braku reklam. Z tego co szukalem to bardzoduzo osob poleca home.pl oraz nazwa.pl. Jednak maja po tyle samo zwolennikow co przeciwnikow.
Hosting a domena to coś innego. Nawet jeśli wykupisz hosting w home czy nazwie to dalej nie będziesz miał adresu xxx.com. Choć akurat w przypadku tych dwóch firm możesz jednocześnie nazwę domeny wykupić u nich.

Jeśli chodzi o adres (domenę) to za końcówkę com płaci się chyba ok. 50 złotych za rok. I według mnie to ci wystarczy bo domową stronę z powodzeniem umieścisz na darmowych hostingach. Są i takie, które dają po kilka giga, co nawet na zapas w zupełności ci wystarczy. Nie pamiętam teraz konkretnych, ale ktoś na pewno coś ci podpowie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post