Cytat:
Napisany przez misiatm
vizard--> Po pierwsze na jakiej podstawie wnosisz, że brzydko się zachowuję 
Po drugie dlaczego kulturalne posty, w których pytam jaką kupić nagrywarkę, nazywasz chamstwem 
Po trzecie udajesz cwaniaka, napisałeś już kilka postów do mnie, ale w żadnym z nich mi nie pomogłeś, z czego wnoszę, że masz bardzo niski poziom inteligencji.
Po czwarte sądzę, że nabijasz sobie tylko ranking postów.
Po piąte zgłosiłem już twoje posty moderatorowi (być może coś z tym zrobi)
Po szóste czas na odpisywanie ci uważam za czas bezpowrotnie stracony, dlatego nie chce mi się już z tobą gadać.
P.S.
Nie zapomnij, że zwroty do ciebie specjalnie pisałem małymi literami, inaczej na razie nie umiem cię obrazić.
|
Droga misiutm!
Pewnie nie wiesz, że istnieje opcja powiadamiania o nowych postach - zresztą wcale się nie dziwię
Dlatego wiem co napisałaś w swoim prostackim poście, choć MODerator to wyedytował
Dokładnie
TU
Jak więc widzisz, donosicielstwo nie jest tu potrzebne, bo MODeratorzy sami dbają o porządek na forum
Twoje głupkowate teksty niestety spowodowały to co masz zaszczyt czytać
Uważasz odpisywanie za stratę czasu, a jednak to robisz, więc pogadaj ze swoim drugim ja - może czegoś nie wiesz
Najbardziej jednak rozśmieszył mnie tekst, że ci nie pomogłem, dlatego mam niski poziom inteligencji
Doprawdy nie wiem jaki poziom trzeba mieć, żeby wymyślić coś coś tak idiotycznego
Otóż, wyjaśnię ci, że niestety nie jest to tożsame, jest jeszcze taka możliwość spośród kilkuset innych, że mi się nie chce
Wpadłabyś na to bez podpowiadania?
Ponadto twe pytanie o sprzęt było tak laickie i ubogie, że dziwię ci się, iż zaliczyłaś szkołę podstawową
Bo zaliczyłaś, prawda?
Niestety próby uzyskania dodatkowych informacji celem pomocy wzbudziły agresję i wybuch prostactwa z twej strony
Pewnie po prostu możliwości wyczerpały się...
No i po dwudzieste siódme - co nabijania postów i innych bzdetów ->
Naucz się zadawać pytania i konkretyzować, choć widzę, że póki co sama nie wiesz czego tam chcesz
No i to mnie wcale nie dziwi, patrząc na czas który potrzebny był ci do napisania tak ciętej odpowiedzi na mnie...
A teraz taki mały bonus - z nagrywarek będzie odpowiedni dla ciebie Samsung
Poznaj dobre serce wujka VIZZARDa
PS. Nie pisz proszę do mnie małymi literami, bo naprawdę czuję się z tym źle, powoduje to straszne obrażenia i jest mi bardzo smutno..