Dyskusja: Watpliwosci
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2003, 21:25   #8
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
no wlasnie nad tym nagrywanie audio z predkoscia 40 - 48 sie ostatnio zastanawialem. Po

.....

.....
tu ani tu nie wykazuje zadnych bledow to pozostaje tylko trwalosc zapisanych danych. Czy o

to chodzi?
Witam !

Szybsze nagrywanie danych powoduje mniej dokładne wypelenie pitów i landów na CD, krawedzie otworów nie sa " ostre " tylko sciete i przedewszystkim znacznie płytsze

Starsze odtwarzacze CD nie chcą czytac płyt nagranych szybciej nish np 8x - poprostu elektronika nie jest na tyle "precyzyjna" i kompakt widzi płyte jako czystą - miałem taki przypadek - audio nagrane na płycie no name nie mogłem odróznic gdzie góra a gdzie dół wkładam do mojego TECHNICSA i nic - nie ma cd... przekładam płyte do kompa / ta samą stroną jak wkłądałem do kompaktu / no i gra.

Zdarza sie tesh ze płyta audio nagrana z duza predkoscią ma błedy na jej końcu - np ostatnie utwory sie tną trzeszcza itp. itd.

To tyle z mojej strony - jesli ktos ma wiecej do powiedzenia to chetnie i ja poczytam

Pozdrawiam

PS : Andrzej9 - swietne fotki jak na taki sprzet / pisałes ze robisz je " idiot kamerą " czyli potocznie nazywanym aparatem kompaktowym
Laser jest offline