Dyskusja: Nowy zasilacz
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2008, 12:55   #333
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
blablabla
Nie porównuj pełnej 2 - 3 letnie a w niektórych przypadkach dłuższej gwarancji producenta do 3 tygodniowej kolesia z allegro.

Może gdybyś go znał osobiście i powiedział, że jest ok i ręczysz za niego - w porządku, można brać.

Ale tak ? - Zasiłki mogą być poserwisowe, oryginalne podzespoły uszkodzone zastąpione tanią elektroniką .....
Mogą być wyciągnięte z jakiś tam zestawów, hgw co jeszcze ....

Dodatkowo to nie jest jakiś podzespół, który najwyżej się sam zepsuje. Zasilacz może pociągnąć za sobą cały komputer, czy to jest warte ??

Amacrox Warrior AX450-PNF -> kupujesz za ~ 120-130 zł NOWY, w sklepie, z pełną gwarancją. Jeśli cena tych Seasoników przekroczy ~ 80zł to stają się jak dla mnie mało interesujące.

P.S.
Nie żebym miał coś do Seasoników - sam mam s12-II 380W i jest super -> cichy, stabilny, 80+, spokojnie ma te 380W i to w większości na liniach 12V.

Acha - s12 to już starsza konstrukcja: "Produkt archiwalny, zakończono produkcję (EOL)", co jednak nie zmienia faktu że dobra :-) .

P.S. 2
a jak się czepiać to:
"Cena nowego > 450 zl !!!!"

A nowy s12-II 500W -> 369zł .......
O mój Boże!

Do czego to może prowadzić brak poczucia humoru...

Ty tak na poważnie?