Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2008, 21:54   #408
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mensir - ja wiem ze trzeba, wlasnie dlatego zaznaczam ze to wymog absolutnie podstawowy
i wole sie upenic ze to bedzie chulac - dwa uzadzenia z tym samym MAC

ten Asus wydaj sie bardzo przyjazny gwoli scislosci - da sie do niego podlaczyc urzadzenie wielofunkcyjne (skaner + drukarka), obecnie mam HP, po USB (sprzet nie jest urzadzeniem sieciowym) i bedzie hulac? (sterowniki linuxowe sa http://www.linuxprinting.org/show_pr...um=HP-PSC_1315)

z opinii w necie wynika, ze pobieranie torrentow to mozliwosc teoretyczna przy fabrycznym firmwarze (i ze to jego jedyna wada)

poczytalem tez, ze v1 wydaje sie byc lepszy

generalnie cena okolo 50 funtow mi tez sie podoba
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post