Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Witam!
Zamierzam kupić głośniki Logitech Z-5500.
Rozglądam się po sklepach i jest tak:
-w sklepie w mieście: ponad 1100 zł
-w internecie (allegro i sklepy on-line): do 1000 zł
-pixmania.com: 763 zł!!
http://www.ceneo.pl/74933
Jedyne co wiem o tym sklepie to to, iż produkty sprowadzane są z zagranicy. Może być problem z polskimi papierami/instrukcją i dłużej czeka się na przesyłkę.
Czytałem też opinie o sklepie na ceneo.pl i są różne, ale jednak przeważają te pozytywne.
Różnica w cenie to ponad 200 zł. Więc warto pomyśleć.
Czy ktoś kupował tam jakieś produkty?
Co mi radzicie?
Nie jest to mała kwota, a sprzęt też by mi zależało aby był najlepszej jakości z racji zakupu nowego sprzętu.
|
Kupowałem tam jakieś 2 lata temu i to był mój pierwszy i ostatni zakup.
Prawdą jest, że troszkę trzeba dłużej poczekać na przesyłkę, bo jak już wiesz jest to sprowadzane z zagranicy, ja czekałem tydzień. Mnie to w sumie nie przeszkadzało, bo wiedziałem że trzeba poczekać.
Dlaczego był to mój ostatni zakup, otóż bardzo zawiodłem się na pakowaniu przesyłki. W prawdzie przedmiot, który kupowałem oprócz oryginalnego kartonu był zapakowany w karton wysyłkowy, ale bez żadnego wypełnienia/zabezpieczenia przez co latało to jak "Żyd po pustym sklepie". Karton był zgnieciony jakby ktoś na nim siedział. Do tego karton zamówionego przedmiotu miał już plomby pozrywane, jakby ktoś się nim już bawił.
Całe szczęście, że sprzęt po tych przejściach działał bez zarzutu. Takim sposobem zraziłem się do tego sklepu.
Ze słyszenia wiem, że na zachodzie pixmania działa bez zarzutu, jeżeli chodzi o obsługę Polski to dużo jeszcze im brakuje.