Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.10.2008, 17:54   #344
radw
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 12.03.2003
radw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
Jakieś konkrety ??
Konto osobiste czy biznesowe ??
Osobiste. Zgubiłem dowód oraz tel. Hasła miałem via sms. Dzwonię do mLini, zamówiłem hasła jedorazowe. W celu weryfikacji pytali o nr. dowodu. Wyjaśniłem co się stało. Ok, no problem. Hasła uaktywniłem. Musiałem zrobić przelew. Okazuje się, iż hasła są niektywne. Dzwonię do mLini, wyjaśniam o co biega. Panienka mnie opierdziela, iż do Niej powinienem dzwonić wt ej sprawie. Stwierdza iż hasła jednorazowe to przeżytek, powinienem używać smsowych. Zatkało mnie. Wyjaśniam jej, co się stało z telefonem. Po dłuższej przemowie, musiała mnie zweryfikować. Pyta o numer telefonu, który widnieje w bazie mBanku. Tłumaczę kobiecie, iż zgłosiłem w banku, iż rezygnuję z haseł smsowych, ponieważ nie posiadam telefonu. Doradziła mi abym jak najszybciej sobie sprawił, bo jednorazowe to przeżytek. Kobieta bardzo uparta, zdziwiona była iż nie pamiętam numeru.... Dalej, pytanie o numer dowodu. Wyjaśniłem jej, iż zgłosiłem w mBanku iż jest zgubiony. Już nie byłem w stanie dalej jej słuchać, więc zakomunikowałem jej iż rozwiązuje umowę z mBankiem, i się rozłączyłem.
radw jest offline   Odpowiedz cytując ten post