Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2003, 12:26   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Zeus napisa***322;(a)
Witam
A jest jakas mozliwosc na rozpoznanie firmy bez wkladania plytki do napedu

Pozdrawiam
Generalnie chyba nie ma albo ja nie znam Na platinum dalo sie po kodzie cyfrowo-literowym wylapac roznice i np zauwazyc ktore sa od Riteca ale nie wiem czy to zawsze w 100% bylo pewne (mnie sie udalo). Kiepscy producenci w ten sposob sie ukrywaja i w ich interesie jest zebysmy tego nie zauwazyli, no bo kto by kupil verbatima od CMC jesli obok lezy do wyboru od Mitsubishi? Wiekszosc plytek ma tylko nazwe handlowa pod ktora robi kilku producentow i tym gorszym jest nie w smak obnizac cene idlatego jest jak jest. Do tej pory chyba tylko verbatim metalazo byly pewne ze sa od Mitsubishi i te mozna bylo brac w ciemno, reszta to loteria i dlatego jedni zlorzecza np. na platinum a inni je chwala.