|
Odpowiedz na odpowiedzi
Hej koledzy widze pare tlukow na tym forum ktorych nie nalezy w ogole pytac o nic bo i odpowiedzi od nich sa nijakie.
Gdzie jest moderator!!! [COLOR=red]POWINIEN WAS UPOMNIEC.
Pragne powiadomic was ze FORUM to forma kontaktów wiedzacych z niewiedzacymi i chyba kazdy z was uczeszczal do szkoly i tam nauczyciel prowadzi wyklad tematu a nie mowi o czytaniu o tym w ksiazce. No bo po co mialyby byc lekcje np. historii ktora mozna wyczytac z ksiazek. Ale nie mnie oceniac obycie uczestnikow tego forum. Wierze ze trafilem na zly dzien tychze tlukow i nastepne ich relacje ze mna lub innymi uczestnikami forum beda przyzwoite. Moze i ja za ostro zareagowalem za co przepraszam wszystkich.
Tym nie mniej jednak Sid ze stolycy (nie wiem dlaczego ludzie z Wawa podkreslaja ze sa ze stolicy - moze kompleksy?) mimo wielu postow mozesz tylko uczyc sie od Barteza ktory w kilku zdaniach wyjasnil mi duzo no bo reszte przeczytam ale tez i zwrocil mi uwage za ktora dziekuje i w ogole nie obrazilbym sie gdybys napisal tak samo, podajac jednak kilka wiadomosci skoro jestes takim rekinem tego forum.
Grzeniu nadal nic nowego od ciebie nie uzyskalem wiec nie wysilaj sie.
Do moderatora - jezeli uwazasz ze to co napisalem wczesniej i teraz jest BE to mozesz mnie zablokowac bo jak mam sluchac takich rad to lepiej przeniose sie gdzie indziej. Jeszcze raz Bartez dzieki za info.[B]
|