Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2008, 13:15   #7602
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
E tam.. obydwaj tak samo się tutaj 'popisali'. Chociaż i tak jak dla mnie Tusk zrobił to w lepszym stylu. Może dlatego, że jak dla mnie styl Kaczyńskiego jest żałosny.. Ale już zostawmy ten temat. Ośmieszyli Polskę, obydwaj są równie winni i tylko Polacy i podatnicy za kolejne kłótnie płacą. Tak było, jest i jeszcze długo będzie. Na pewno nie zmieni się to za czasów obecnie rządzących..

Nie tak samo winni. Winę ponosi D. Tusk. Jednoznacznie. Tutaj nie ma nawet o czym dyskutować. Najbardziej śmieszą mnie ci wszyscy konstytucjonaliści, którzy teraz twierdzą, że być może konstytucja jest zła.
Ona istnieje od 11 lat, zagraniczne kłótnie na lini Prezydent Kwaśniewski - Premier Miller, już były. Więc o co chodzi?

Z drugiej strony, tego typu skandale zdarzają się od czasu do czasu, i wywoływane są przez różne rządy, z różnych krajów. Normalka.
Za dwa dni nikt już o tym nie będzie pamiętał.

Nie ma się co przejmować niemieckimi mediami. One zawsze źle piszą o Kaczyńskim i bardzo często źle o Polsce. Jednak znacznie częściej źle piszą o np. Sarkozym.
Ich media są bardzo nacjonalistyczne. W sumie tego można Niemcom zazdrościć. Nasze niestety wolą się przejmować tym co o nas piszą inni. Sami nawet do tego "inncyh" prowokując. Zajmować się duperelami. A przecież tyle ważniejszych spraw jest do opisania.
Choćby 120 (140) ustaw, które miały być przegłosowane w październiku, choćby kryzys finansowy. Wymieniać można przez kilka godzin.

Pozdrawiam
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post