Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2008, 19:24   #1
gosia1881
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.10.2008
gosia1881 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie pali się opcja potrzebna do wypalenie plyty na ps2 w programie DVD Decryper?

Chce nagrac plytę na ps2 i proszę o pomoc mam go dopiero od dwóch dni.Weszłam tutaj na forum i znalazłam posta,który mówi o tym,że można to zrobic za pomocą programu DVD Decrypter lub też za pomocą ALKOHOLU 120%.Ściągnęłam więc ten DVD,ale tam jest opcja,która mówi,że muszą byc zaznaczone takie rzeczy jak Burn-Proof i Verity,ja mam tylko opcje Verify,a ta druga wogle nie występujewięc nie wiem czy ma to jakies znaczenie może takZaznaczam potem mode+iso+read,następnie wybiera mmiejsce na mój obraz i nazwę,ALE TU NIESTETY KLOPS NIE PALI MI SIE TA IKONA pod spodem co powinna i dalej nic nie mogę zrobicKiedy chcę zrobic to za pomocą ALKOHOLU 120% i wciskam kreator odczytu nie pali się opcja DALEJ. Mam nagrywarkę DVD LG +MULTI Recorder,a podczas wypalania taki napis-[1:00]HL-DT-ST-DVDRAMGSA-4163D(F.Jestem kobietą,więc wybaczcie mi,ale aż tak bardzo nie znam się na tym.Bardzo PROSZĘ O POMOCco jest nie tak.bardzo zależy mi,żeby w coś naagrac poniewaz konsolę mam już przerobioną.Z GÓRY DZIĘKUJE,PROSZĘ POMÓŻCIE
gosia1881 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online